Laatste artikelen

Maaskant Reclame gaat voor De Plèkkers feestelijke vlaggen maken. En jij kunt er nu al eentje reserveren!

Vlag reserveren?
Laat zien dat je een ware Plèkker bent met een échte Plèkkersvlag aan je huis. De vlag is 70 x 100 cm en geschikt voor elke vlaggenstok. De vlag kost € 15,- en van elke vlag gaat € 2,50 naar de carnavalsvereniging. Zo kunnen we weer mooie activiteiten organiseren voor jong en oud. Zeker zijn van een vlag? Mail dan naar maaskant-reclame@kpnmail.nl of bel Susan Mulders, 06-15 33 9103. De vlaggen worden begin januari geleverd en zijn ook te koop op het Dansmariekefestival op 10 januari.


Penningmeester M/V

We zoeken iemand die handig is met cijfers. Je houdt je bezig met de betalingen en verzorgt de ledenadministratie. Iets voor jou? Kom dan vrijblijvend langs bij onze bestuursvergadering. Neem daarvoor contact op met een van de bestuursleden: Markell Gremmen, Theo Schaap, Joseph Rambach, Peter van Hoogstraten, Malou Kunst of Anky van Wichen.

Aanpakkers M/V

We zoeken nieuwe bestuursleden: mensen die meedenken over (nieuwe) activiteiten en samen met de rest van de club werken aan een mooi carnavalsfeest voor het hele dorp. We vergaderen ongeveer 10x per jaar. Meer weten en vrijblijvend aanschuiven? Neem dan contact op met een van de bestuursleden!

Er is een zoektocht gestart naar Het Prinsenduo 2015-2016. En er zijn al verschillende aanmeldingen binnengekomen, we lichten een tipje van de sluier op...

Frank & Peter, Gerrit en Wilma, Gerard & Ria, Paul & Frank, Willy en Ellen...en ook uit het Gooische kregen we wat mailtjes. Geer & Goor en Lil Kleine & Ronnie Flex doen graag een gooi naar de befaamde titel en zelfs Caren en Alice van Maywood willen zich definitief verzoenen om De Scepter te mogen zwaaien over het Plèkgat.

Het wordt een spannende race...de zinderende finale is op 14 november in De Hucht. Mis het niet!

Ben je lid van de Rabobank? Dan heb je op 1 september een brief gekregen met daarin een stembiljet. Je kunt daarmee 3 stemmen verdelen onder Maas en Waalse clubs. Met de stemmen kunnen de clubs hun clubkas spekken. Er is maar liefst € 30.000 te verdelen! Zes Alphse verenigingen hebben zich aangemeld, De Plèkkers is er eentje van. Het bedrag gaat naar een goed doel: de Maas en Waalse Jeugdreut. Mogen we op jouw stem(men) rekenen?

Breng direct je stem uit

In het jaar dat Toon van Zwolgen prins was, ontstond er een mooi gelegenheidsduo: Hulliedaor.

Prins Theo was dus zeker niet de eerste met een Plèkkerslied, we mochten van onze bron twee van de Hulliedaor-krakers op de website zetten. Veel luisterplezier

  • Beluister de liedjes

 

Kleed Prins Theo zo mooi mogelijk aan en wie weet win je een speelgoedbon van € 10,-! De winnaars worden tijdens de kinderdisco in het Plèkhol op dinsdag 17 februari bekendgemaakt.

 

Prins Theo d'n Urste, Adjudant Eric en Page Iris hebben een geweldig Plèkkerslied gemaakt. Op 8 februari zongen ze het voor het eerst bij de Edohof. Dit gaat hét lijflied worden van elke Plèkker deze carnaval!

Downloaden en meezingen! Leuk voor op de carnavalswagen, als ringtone op je telefoon of gewoon...voor de gezelligheid!

Het Plèkboek 2015 ligt weer op de Alphse deurmatten. En voor iedereen buiten Alphen hebben we natuurlijk een online Plèkboek! Veel leesplezier...

 

 

 

Een veelgehoorde wens in het dorp: we willen weer op zondag naar de Edohof! En dat gaan we doen. De Edohof viert op zondag 8 februari carnaval, een échte warming-up! Van 14.00-17.30 uur. Dus smeer de kuiten vast en haal de kiel van zolder…op naar een gezellig feestje!

Prins Theo, Adjudant Eric en Page Iris gaan met plezier op bezoek bij Alphenaren die in het ziekenhuis liggen of in een bejaarden-/verzorgingstehuis wonen. Ria Hol doet haar uiterste best om deze mensen te achterhalen. Maar jouw hulp is natuurlijk altijd welkom. Ken je iemand uit Alphen die wel een fruitmandje kan gebruiken? Geef de naam dan door aan Ria via tel. 0487-561349.