overige mededelingen

Ziekenbezoek

In de weken voor carnaval en tijdens carnaval gaat onze prins Martijn d’n Urste langs bij alle zieken in Alphen samen met zijn adjudanten Grad en Raymond. Ria Hol doet haar uiterste best om iedereen te achterhalen, maar een beetje hulp is altijd welkom. Ken je iemand uit Alphen die wel een fruitmandje kan gebruiken? Geef de naam door aan Ria Hol via telefoonnummer: 0487-561349.

 

Inschrijven optocht

Wilt u deelnemen aan onze verlichte optocht? Meld u dan aan via de website www.optochtenmaasenwaal.nlDit kan tot 1 februari 2017 12:00 uur. Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen met onze verlichte optocht.

 

Maas en Waalse jeugdreut

Ook dit jaar houden we weer een jeugdreut en wel op dinsdag 28 februari. De jeugdreut start om 11:11 uur, daarna vindt er een gezellige kindermiddag plaats in ’t Plekhol (Dorpshuis De Hucht). Deze middag zal duren tot ongeveer 16:00 uur.

Inschrijven voor de jeugdreut kan via het volgende e-mailadres: jeugdreut@live.nl

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen met de Maas en Waalse jeugdoptocht.

 

Nieuwjaarsduik

Wist u dat onze prins Martijn d’n Urste en zijn adjudanten Grad en Raymond de kou van de Maas hebben getrotseerd op 1 januari bij de Nieuwjaarsduik op de camping bij ’t Anker. Wat een stoere actie mannen!