Nieuwe bestuursleden en raadsleden gezocht

Allereerst wensen wij u als carnavalsvereniging natuurlijk een gelukkig en een gezond 2017. Zoals u wellicht verschillende keren op Facebook heeft gezien, is carnavalsvereniging De Plekkers op zoek naar nieuwe raadsleden en nieuwe bestuursleden.

Theo Schaap en Markell Gremmen (voorzitter) stoppen na deze carnaval als bestuurslid van de carnavalsvereniging. De vereniging bestaat dan slechts uit een bestuur van vier bestuursleden en dat is gewoon veel te weinig. De carnavalsvereniging is op zoek naar een nieuwe voorzitter en nieuwe bestuursleden. Zonder een goed bestuur kan de vereniging niet draaien en kan er geen carnaval meer georganiseerd worden in Alphen.

Ook is de vereniging op zoek naar nieuwe raadsleden. Bij de verschillende carnavalsactiviteiten is het belangrijk om met 11 raadsleden te kunnen verschijnen. Een aantal nieuwe raadsleden zal de raad weer wat versterken, waardoor we elkaar kunnen helpen om onze carnavalsvereniging levend te houden.

Tot op heden heeft nog niemand gereageerd op de verzoeken om toe te treden. Het huidige bestuur is genoodzaakt om een deadline te stellen. Op vrijdag 17 houden wij een ledenvergadering in Dorpshuis De Hucht. Mocht zich deze avond niemand melden, dan houdt de carnavalsvereniging op te bestaan.

Wilt u dat de carnavalsvereniging blijft bestaan? Meld u dan aan als raadslid of bestuurslid. Zonder nieuwe leden kan de carnaval niet gehouden houden worden in het mooie dorp Alphen. U kunt een mailtje sturen naar plekkersalphen@gmail.com of u kunt contact opnemen met een van de huidige bestuursleden: Theo Schaap, Markell Gremmen, Malou Kunst, Ruben de Leeuw, Shirly Wiegmans of Ronnie van Wichen.