Wow...

Het waren weer geweldige carnavalsdagen in het Plèkgat. We zijn er stil van. Waar een klein dorp groot in kan zijn. We willen álle vrijwilligers (en dat zijn er een boel), sponsoren (en dat zijn er ook een boel) en feestvierders (en dat zijn er ook een heleboel) bedanken voor een fantastisch carnaval 2016!

Berichtje vanuit het Ezelsorenrijk

Basisschool De Mariënhof (in carnavalstijd beter bekend als het Ezelsorenrijk) vroeg ons dit bericht te delen, dus bij deze: “We willen de prins, adjudant en raadsleden bedanken voor hun komst. En ‘t Oude Ambacht voor het sponsoren van de medailles. Tot slot een bedankje voor Peter Tijssen, Richard Vonk en Story Sound die zorgden voor een gezellige muzikale omlijsting van de schooloptocht.”

Optochtcommissie: wisseling van de wacht

De optochtcommissie bestaat al jaren uit een vaste ploeg vrijwilligers. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en zorgen er elk jaar weer voor dat er ongeveer 70 deelnemers zonder noemenswaardige problemen door ons dorp trekken. En dat allemaal op een mooi versierde en goed afgesloten route. Chapeau! Ook voor Frans Konings die dit jaar voor het eerst live verslag deed van de optocht en Antoon Last die de mooie klocht weer vastlegde op film. Tot slot een bedankje voor Roland van der Heijden en George Marree. Ze trokken de afgelopen jaren de kar. Figuurlijk dan. Vanaf volgend jaar geven ze hun stokje vol vertrouwen door aan de ervaren krachten Henk Fenten en François Verschuure.

Ook meewerken aan zo’n mooi carnaval?

Dat kan! Bestuursleden Joseph Rambach en Anky van Wichen treden af. Ze blijven nog wel actief in verschillende werkgroepen en Joseph blijft lid van de Raad van Elf. Volgend jaar is bovendien het laatste jaar voor voorzitter Markell Gremmen. Nieuwe aanwas voor het bestuur, met eigen ideeën en frisse energie, is dus van harte welkom! We vergaderen ongeveer 10 x per jaar (van september tot februari/maart). Iets voor jou? Meld je dan bij een van de bestuursleden en sluit vrijblijvend een keer aan bij een van de gezellige bestuursvergaderingen. 

Wat ging goed en wat kan beter?

Zeg het niet alleen tegen de buurman, maar vooral ook tegen ons. Alleen dan kunnen we er iets mee. Stuur een berichtje via Facebook, een mailtje of spreek een van de bestuursleden aan. Of meld je gewoon aan als nieuw bestuurslid!