Prins Geertjan 2.0 regeert bij de Plèkkers in Alphen

Op 14 november is de nieuwe prins van het Plekgat onthuld: Prins Geertjan 2.0! Samen met zijn adjudant Berry, jeugdprinses Isabel en haar adjudante Puck gaat Alphen een geweldig carnavalsseizoen tegemoet.

 

Prins Geertjan 2.0

Geertjan van Hoogstraten (44) is een echte Alphenaar. Hij is trotse papa van Kayleigh en Kelvin en woont samen met Ingrid Wennekes. Geertjan werkt als voorman technische dienst bij Willems Constructie in Boven-Leeuwen. In zijn vrije tijd gooit hij graag een pijltje in het dartbord en laat hij zijn gezicht zien bij menig feestje. En waarom is het Prins Geertjan 2.0? Geertjan was in 1997 al eens Prins van de Plèkkers en nu gaat hij deze eervolle titel opnieuw dragen. Een ervaren kracht, in een vernieuwde Raad van Elf. Zijn leus: “Met Prins Geertjan en Adjudant Berry vurop, ut Plèkgat op zun kop!”

Adjudant Berry

Berry van Hattem (37) heeft een bestuurlijke functie in de logistieke sector. In gewone mensentaal: hij is vrachtwagenchauffeur bij Herbert Sas Transport. Hij woont nu drie jaar in Alphen met zijn vrouw Shirly. Berry is vader van Swen en Maud en stiefvader van Jari en Naomi. Hij kijkt graag naar een potje voetbal en kookt de lekkerste gerechten. Zowel Berry als Geertjan zijn al enige jaren lid van de Raad van Elf.

Jeugdprinses Isabel en adjudante Puck

Al vier jaar treden deze meiden samen op als dansmarieke van de Plèkkers. En dat blijven ze doen. Isabel Beerens (10) en Puck Hermans (11) hebben komend carnavalsseizoen dus een dubbelrol: heersers over het Ezelsorenrijk én dansmarieke. En beide rollen vervullen ze met een grote glimlach! Isabel is dol op dansen en danst niet alleen bij de dansgarde, maar ook nog bij Studio M. Haar rechterhand Puck deelt haar passie voor dansen, en combineert dit moeiteloos met paardrijden én taekwondo. Voor dat laatste is ze zelfs al in het bezit van een blauwe band. Hun leus: “Van dansmariekes naar de kroon, deze carnaval wordt buitengewoon!”